Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANKARA (AA) - İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin kendisine mail yoluyla ulaşan gençlere, "Şundan emin olun, bunu bir söz olarak kabul edin, ülkenin 13. Cumhurbaşkanı 6'lı masanın önerdiği isim olacak." yanıtını verdi.

        İYİ Parti'den yapılan açıklamaya göre Akşener, Cumhurbaşkanlığı seçimlerine ilişkin kendisine mail atan gençlere görüntülü mesajla yanıt verdi.

        Mesajına, "Sevgili gençler, değerli takipçilerim" sözleriyle başlayan Akşener, şu ifadeleri kullandı:

        "Cumhurbaşkanlığı seçimine dair görüşlerinizi içeren 1500'ü aşkın mailiniz bize ulaştı. Gençlik politikalarından arkadaşlarımız tek tek okudular, bazılarına da ben baktım, bakmaya devam ediyorum. Endişelerinizi anlıyorum. Mesajınızı aldım, şundan emin olun, bunu bir söz olarak kabul edin, ülkenin 13. Cumhurbaşkanı altılı masanın önerdiği isim olacak. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler