Alanyaspor, Başahşehir maçının hazırlıklarını tamamladı
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yarın evinde RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Corendon Alanyaspor, Trendyol Süper Lig'in 23. haftasında yarın evinde RAMS Başakşehir ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.
Kulübün açıklamasına göre Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde, teknik direktör Joao Pereira yönetimindeki antrenman, ısınma hareketleriyle başladı.
Pas uygulamalarıyla devam eden idman, taktik çalışmayla tamamlandı.
Corendon Alanyaspor ile RAMS Başakşehir, yarın saat 16.00'da Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek.
Karşılaşmayı hakem Kadir Sağlam yönetecek.
Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.