Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, “Vergi ve Diğer Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin” kanunun 31 Temmuz’da sone eren başvuru süresi, yoğun istek üzerine 27 Ağustos tarihine kadar uzatıldığı bildirildi.

        Antalya Vergi Dairesi Başkanlığına yapılandırma kapsamındaki müracaatların üst seviyede olduğu bildirildi. Kanun kapsamındaki henüz müracaat edilemeyen borçlar, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Trafik Para Cezaları, Askerlik, Seçim, Nüfus Para Cezaları, Karayolları Taşıma Kanununa göre kesilen para cezaları, Öğrenim katkı kredisi borçları ve Ecrimisiller gibi alacaklar olduğundan vatandaşlar tarafından borç sorgulaması yapılmasının önemli olduğuna dikkat çekildi.

        Vatandaşların, EDevlet, Gelir İdaresi Başkanlığı veya Vergi Dairelerinden vergi borç sorgulaması yapması ve yapılandırma kapsamında borçları var ise, başvurularını yapıp indirimli bir şekilde borçlarını yapılandırmaları gerektiği ifade edilen açıklamada vatandaşlar başvurularını 27 Ağustos Pazartesi gününe kadar vergi dairesinde, posta yoluyla ya da Gelir İdaresi Başkanlığının ve edevlet adresi üzerinden internet aracılığı ile yapabilecekleri bilgisi paylaşıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler