Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Döşemealtı Belediyesi, yeni eğitim öğretim yılı öncesi ilçede bulunan bazı okullar ile kamu kurum ve kuruluşların bahçelerinde tamir, bakım, onarım ve kilitli parke taşı döşeme işlemlerini sürdürüyor.

        Döşemealtı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, okul bahçelerinde kilitli parke taşı döşeme, peyzaj ve çevre düzenlemesi yapıyor.

        20182019 Eğitim Öğretim yılında eğitim vermeye başlayacak olan Bahçeyaka Mahallesindeki AyşeMehmet Ali Acar Ortaokulu’nun bahçesine ekipler, 2 bin 600 metrekare kilit taşı kaplaması gerçekleştirmeye başladı.

        Döşemealtı Belediyesi’nin kendi tesislerinde üretilen kilit taşları ile okul bahçesi nitelikli hale getirilirken peyzaj yapılacak alanlara da toprak serilimi yapılıyor. Okul bahçesinde ki çalışmaların 1 hafta içerisinde bitirilerek yeni eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirilmesi planlanıyor.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler