Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Korkuteli İlçesi’nde 15 Temmuz Şehitleri anısına düzenlenen KickBoks Turnuvası sona erdi.

        Kick Boks Federasyonu Antalya İl Temsilciliğinin 2018 yılı faaliyet programında yer alan, KickBoks Turnuvası sona erdi. Büyük erkekler kategorisinde, 86 kiloda Erkan Tongal 1’inci, 71 kiloda Hasan Kuzu 1’inci, 81 kiloda da Abdülhamit Erşay 1’inci, Genç bayanlar kategorisinde 48 kiloda Merve Bulut 1’inci, 55 kiloda Elif Torayan 1’inci,

        60 kiloda Sema Aminenur Özge 1’inci, 65 kiloda Rabia Demir 1’inci, 45 kiloda Kadime Tızlak 2’inci,

        Minik bayanlar kategorisinde, 42 kiloda Rabia Özgen 1’inci, 47 kiloda Cemilehan Kutlu 2’inci

        32 kiloda Cemre Erkış 2’inci, Minik erkekler kategorisinde, 42 kiloda İbrahim Gökmen 1’inci, 28 kiloda Mehmet Vanlı 3’üncü, 32 kiloda Rasih Umutcan Beşiktaş 3’üncü, Yıldız bayanlar kategorisinde 42 kiloda Gülay Öztürk 2’inci, 46 kiloda Gamze Öztürk 2’inci oldu.

        Şampiyona sonucunda büyükler, yıldızlar ve küçükler kategorisinde yarışan ve birinci olan sporcular Korkuteli Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve Belediye Başkanı Hasan Ali İrban tarafından ödüllendirildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler