Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SPOR Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu 1'inci hafta maçları tamamlandı. Oynanan 9 maçta toplam 29 gol atılırken 9 takım sahadan galibiyetle ayrıldı, hiçbir müsabaka beraberlikle sonuçlanmadı.

        Ankaragücü-Galatasaray karşılaşmasıyla 10 Ağustos Cuma günü başlayan Süper Lig 2018-2019 sezonu, dün oynanan KayserisporAntalyaspor maçıyla sona erdi. Geçen yılın şampiyonu Galatasaray deplasmanda oynadığı açılış maçını 3-1 kazanırken, Kayserispor ise Akdeniz temsilcisi Antalyaspor'u sahasında 20 mağlup etti.

        TOPA EN FAZLA SAHİP OLAN TAKIM KAYSERİSPOR

        Tjaronn Cheryy ve Umut Bulut'un golleriyle sezona 3 puanla başlayan Kayserispor, ilk hafta sonunda yüzde 66 ile en fazla topa sahip takım oldu. 578 ortalamasıyla en fazla pas yapan takım da olan sarı-kırmızılı ekip, yüzde 89 pas başarısı sağladı.

        EN FAZLA ŞUT ATAN TAKIM BAŞAKŞEHİR

        Trabzonspor'u kendi evinde, Manuel da Costa ve Emmanuel Adebayor'un golleriyle 2-0'la geçen Medipol Başakşehir, 15 şutla ilk hafta sonunda en fazla şut atan takım oldu. Bu sezon Süper Lig'e yükselen Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-2 mağlup eden Konyaspor ise 7 isabetli şutla en fazla isabet sağlayan takım oldu.

        4 KIRMIZI, 38 SARI KART 

        İlk hafta sonunda hakemler 4 kırmızı, 38 de sarı kart gösterdi. En fazla sarı kart Bülent Yıldırım'ın yönettiği Beşiktaş-Akhisarspor maçında çıktı. Bu maçta Yıldırım, 9 kez sarı kart çıkardı. Akhisarspor 6 kartla en fazla sarı kart gören takım oldu. Cüneyt Çakır'ın yönettiği ve Kasımpaşa'nın Çaykur Rizespor'u 3-2 mağlup ettiği mücadelede ise 3 sarı kart çıktı. Bu maç en az kart gösterilen karşılaşma oldu. Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı ve Yeni Malatyaspor'un Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği müsabakada ise 3 kez kırmızı kart çıktı. Göztepe aleyhine 2 kez kırmızı kartla çıktı.

        KRALLAR KONYASPORDAN

        Atiker Konyaspor'un Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-2 yendiği maçta 2 gol kaydeden Mustapha Yatabare gol krallığı yarışmasında ilk haftada zirveye yerleşti. Takım arkadaşı Ömer Ali Şahiner ise yaptığı 2 asist ile asist krallığı yarışında ilk sırada yer aldı. 

        EN FAZLA KORNER KULLANAN TAKIM BEŞİKTAŞ 

        Kendi evinde karşılaştığı Akhisarspor'u, Pepe ve Ryan Babel'in golleriyle 2-1 mağlup eden Siyah-beyazlılar ise kullandığı 12 korner ile ilk hafta sonunda en fazla korner kullanan takım oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler