Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Manavgat Belediyesi tarafından 1316 Ekim tarihleri arasında Side limanında Uluslararası Halk Dansları şöleni yapılacak. 3 gün sürecek olan etkinlik 21.00’den itibaren başlayacak.

        Dünyaca ünlü Side Antik Kenti’nde, Ankara, Ukrayna, Belarus, Güney Kore ve Hindistan’dan 250 katılımcı ile gerçekleşecek etkinlikte genç dansçılar hem kendi ülkelerinin yerel danslarını sergileyecek hem de birbirlerinden yerel dansları öğrenecek. Manavgat’ta ilk defa yapılacak olan etkinlikte katılımcılar ayrıca Manavgat’ın tarihi ve turistik yerlerini gezme fırsatı bulacak.

        Başkan Sözen’den davet

        Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen; “Manavgat’ımızda kültürel ve sanatsal etkinliklerimize aralıksız devam ediyoruz. Farklı kültürlerin danslarının sergileneceği ve farklı kültürlerin kaynaşacağı Side limanımızdaki halk dansları şölenimize değerli halkımızı davet ediyorum” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler