Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyesi’nce düzenlenen 4. Geleneksel Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri, muhteşem görüntülere sahne oldu. Kaleiçi Old Town Festivali için Antalya’da olan 14 ülke heyeti; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’la birlikte Antalyalı güreşseverleri selamladı.

        4. Geleneksel Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri; Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın; Kaleiçi Old Town Festivali için Antalya’da olan 14 ülke heyeti ile birlikte yağlı güreş tutkunlarını selamlamasıyla başladı. Konuk ülke heyetleri; Türk ve kendi ülke bayrakları ile tribünleri tek tek selamladı. Güreşseverler; tribünleri, tek tek selamlayan Başkan Uysal’a sevgi gösterilerinde bulundu. CHP Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım Kaya’da güreşlere katılarak minik pehlivan Hüseyin Mert ile güreş yaptı.

        Muratpaşa er meydanında; aralarında Salih Dorum, Kürşat Korkmaz, Orhan Okulu, İsmail Balaban, Ali Gürbüz, Şaban Yılmaz’ın da olduğu

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler