Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'nın Kemer ilçesini vuran ve üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ın (20) kaybolmasına neden olan hortumun görüntüsü ortaya çıktı.

        Kemer Küçük Sanayi Sitesi'nde 24 Ocak'ta meydana gelen hortum, üniversite öğrencisi Kader Buse Acar'ın annesinin kullandığı otomobili Ağva Deresi'ne sürükledi. Araçtan çıkmayı başaran anne Ayla Akkın, hastanede bir süre tedavi görürken, Kader Buse Acar ise derede kayboldu. Karada, denizde ve derede Kader Buse Acar'ı arama çalışmaları yapıldı ancak herhangi bir sonuç elde edilemedi.

        Küçük Sanayi Sitesi'nden geçen hortumun görüntüleri ortaya çıktı. Sitedeki esnafın çektiği görüntüler hortumun boyutu ve gücünü gözler önüne serdi. Devasa hortumun sitenin içinden geçerken çatılardaki malzemeleri söküp, savurması görüntülere yansıdı. Görüntülerde, hortumun birkaç saniye içinde sitenin içinden geçip gittiği belirlendi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler