Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’da 1 Mayıs yürüyüşü dolayısıyla hangi yolların trafiğe kapatılacağı belirlendi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde yapılacak yürüyüş, Muratpaşa İlçesi Aydın Kanza Parkı'ndan başlayarak, Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacak. Yürüyüşte, sabah saat 08.00’den itibaren 2 bin 238 personel ile üst seviyede güvenlik tedbirlerinin alınması planlandı.

        Alınacak güvenlik tedbirleri sonucunda yarın saat 08.00’den itibaren Güllük (Anafartalar Caddesi) TRT Kavşağı'ndan Cumhuriyet Meydanı istikametine, 100. Yıl Kavşağı, Cumhuriyet Meydanı güzergahında bulunan, Güllük ve Cumhuriyet Caddesine çıkan tüm ara yollar trafiğe kapatılacak.

        Milli Egemenlik Caddesi Muratpaşa Cami istikametinden Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşlar, Milli Egemenlik Caddesi 88 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine yönlendirilecek.

        Aynı zamanda Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç Caddesini takiben Güllük Caddesi istikametine araçları ile gidecek vatandaşlar Şehit Binbaşı Cengiz Toytunç 54 Sokak Kavşağından Yener Ulusoy Bulvarı istikametine yönlendirilecek.

        Falez Kavşağı Konyaaltı Caddesi’ni kullanarak Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile geçiş yapacak vatandaşlara, Endüstri Meslek Lisesi Kavşağından Cumhuriyet Meydanı istikametine geçişlerine izin verilmeyecek. Bu güzergahı kullanacak vatandaşların araçlarını, Atatürk Parkı içerisinde bulunan park alanlarına bırakmalarının uygun olacağı değerlendirildi.

        Çallı istikametinden Güllük Caddesi'ni takiben Cumhuriyet Meydanı istikametine araçları ile geçecek vatandaşların ise Tonguç Caddesini kullanmaları gerecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler