Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA'da kendisini polis olarak tanıtarak bir hasta yakınını, 5 bin lira dolandıran H.K., polisin operasyonuyla yakalandı. Çok sayıda suç kaydı çıkan zanlının polisleri de dolandırdığı belirlendi. 

        Polisi harekete geçiren dolandırıcılık olayı, bir kamu hastanesinde meydana geldi. Kendisini polis olarak tanıtan H.K. ile bağlantı kuran U.K., hasta çocuğuna solunum cihazı alma sözü veren şüpheliye 5 bin lira verdi. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan U.K., Antalya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Dolandırıcılık Büro Amirliği'ne başvurdu. İhbarın ardından harekete geçen polis, çok sayıda suç kaydı bulunan H.K.'yi operasyonla yakaladı. Gözaltına alınan H.K., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. H.K'nin dolandırdığı kişiler arasında polislerin de bulunduğu belirtildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler