Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalyaspor’da 20192020 sezonu kombine bilet fiyatları açıklandı. Kırmızı beyazlılar en ucuz 150, en pahalı kombine kart fiyatını ise 600 TL olarak belirledi.

        Yeni sezon hazırlıklarını Erzurum’da sürdüren Antalyaspor’da kombine kart ve sezon boyunca lig maçlarında uygulanması planlanan bilet fiyatları açıklandı. Kombine kart satışları cuma günü saat 11.00 itibariyle başladı. 20182019 sezonunda kombine kart alan taraftarlar ise 1219 Temmuz tarihleri arasında isterlerse aynı koltuklarını yeni sezonda da alabilecekler.

        Antalyaspor’da kombine kart satışları öncelikle, batı alt, doğu alt, kale arkaları alt, kale arkaları birinci katlar için yapılacak. Satışa çıkan alt katların doluluk oranı yüzde 80'e ulaştığında, aynı tribünlerin üst katlarının satışına başlanacak. Kırmızı beyazlılar VIP tribün kombine fiyatları ve satış tarihlerini ise daha sonra duyuracak.

        Kombine kart satışları, sadece Antalyaspor logolu Passolig kartına sahip olan taraftarlara yapılacak ve kredi kartı komisyon bedelleri ile vize bedelleri taraftarlara ait olurken, hizmet bedeli Antalyaspor’a ait olacak.

        En pahalısı 600 lira

        Antalyaspor’da kombine kart fiyatları, Kuzey Üst, Kuzey Alt, Güney Üst, Güney Alt Tribün 150 TL, Doğu Üst AG Blok, Doğu Üst BF Blok, Doğu Alt AG Blok, Doğu Alt BF Blok 200 TL, Doğu Üst CE Blok, Doğu Üst D Blok, Doğu Alt CE Blok, Doğu Alt D Blok 300 TL, Batı Üst AF Blok, Batı Üst BE Blok, Batı Üst CD Blok 350 TL, Batı Alt AG Blok, Batı Üst BF Blok 400 TL, Batı Alt CE Blok, Batı Alt D Blok 600 TL olarak belirlendi.

        Antalyaspor lig maçlarında ki bilet fiyatlarını da açıkladı. Kırmızıbeyazlılar, 3 büyükler olarak adlandırılan Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarında ise bilet fiyatlarını şu şeklide açıkladı:

        “Kuzey AltÜst Tribün, Güney AltÜst Tribün 75 TL, Doğu AltÜst Tribün 100 TL, Batı AltÜst Tribün 150 TL, VIP tribün 250 TL, Misafir Tribün 97.5 TL”

        Lig maçının en ucuzu 20 TL

        Antalyaspor’da 3 büyükler haricinde oynanacak lig maçlarındaki bilet fiyatları ise şöyle:

        "Kuzey AltÜst Tribün 20 TL, Güney AltÜst Tribün 20 TL, Doğu AltÜst Tribün 40 TL, Batı AltÜst Tribün 60 TL, VIP tribün 100 TL, Misafir Tribün 26 TL"

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler