Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Gürsu Mahalle Muhtarlığı Sokak Futbol Turnuvası’nın başlama vuruşunu yaptı.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday öncülüğünde, Konyaaltı Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirilen Gürsu Mahalle Muhtarlığı Sokak Futbol Turnuvasının açılışına katıldı. Turnuvayı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski milletvekili Feridun Baloğlu, Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday, Altınkum Mahalle Muhtarı Eyüp Karakaya ve aileler ilgiyle takip etti.

        Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, turnuvaya katılan takımların oyuncularını tebrik ederek, başarılar diledi. Başkan Esen, turnuvanın başlama vuruşunu yaparak, ailelerle birlikte ilk maçı izledi. Başkan Semih Esen, çocuklarımızı spora teşvik eden ve başarılı birer birey olmaları için yol gösteren her çalışmayı desteklediklerini söyledi.

        Turnuvanın ilk maçında genç sporcuların mücadeleleri izleyenlerden alkış aldı. 1217 yaş grubu arasında gerçekleştirilen turnuvaya 8 takım katıldı. Eleme usulü ile yapılan turnuva iki gün sürecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler