Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kaş Belediye Başkanı Mutlu Ulutaş, Kurban Bayramı öncesi ilk olarak personeliyle bayramlaştı.

        Kaş Belediyesinde geleneksel bayramlaşma, Başkan Mutlu Ulutaş’ın yönetiminde gerçekleştirildi. Başkan Ulutaş, Kaş Belediyesi birim müdürlerinin de katıldığı programda personelin bayramını kutladı.

        Başkan Ulutaş, bayramların dayanışma, hoşgörü, birlik ve beraberlik duygularının yoğun olarak yaşandığı özel günler olduğunu ifade ederek, “Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Hayırlı, sağlıklı ve güzel bir bayram geçirmenizi diliyorum.” dedi.

        Kaş’ta turizmde yoğunluk yaşandığını belirten Başkan Ulutaş, “En iyi verimi almak için çalışmalarımızı yürüteceğiz. Önümüzdeki süreçte hizmet içi eğitimler yapacağız. Kaşımızın ihtiyaçlarının giderilmesi ve hizmet akdinin sağlıklı şekilde yürümesi için çalışıyoruz.” diye konuştu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler