Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki ASMEK’in Akdeniz Üniversitesi öğrencilerine yönelik eğitim veren Kampüs ASMEK Kurs Merkezi için kayıtlar 23 Eylül’de başlayacak.

        Antalya Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları’nın (ASMEK), Akdeniz Üniversitesi’nde eğitim gören öğrencilere yönelik başlattığı kurslar yeni dönemde de devam edecek. Üniversitenin akademik takvimine uygun olarak belirlenen kayıt tarihlerinde öğrenciler kurs merkezine giderek yüz yüze kayıt yaptıracak ve gerekli evraklarını teslim edecek. Öğrenciler Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Kültür Toplulukları Merkezi içerisinde bulunan ASMEK merkezine 23 Eylül itibariyle kayıt yaptırabilecek. Sadece Akdeniz Üniversitesi öğrencilerinin kayıt olabildiği Kampüs ASMEK’in yeni döneminde Türk İşaret Dili, Klasik Gitar Eğitimi, Diksiyon ve İlk Yardım kursları eğitimi verilecek. Öğrenciler, kurs sonunda sertifika almaya hak kazanacak. Kampüs ASMEK kurs merkezinde dersler ise 21 Ekim Pazartesi günü başlayacak.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler