Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya'da yeni eğitim öğretim yılının başlaması nedeniyle tören düzenlendi. Törende konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'da bu yıl 466 bin 500 öğrenci ve 33 bin 250 öğretmenin ders başı yaptığını söyledi.

        Milli Eğitim İl Müdürlüğü tarafından bu yıl yapımı tamamlanan Kepez ErnurFaik Koparan Ortaokulunda 20192020 eğitim öğretim yılının açılış töreni gerçekleştirildi. Antalya Valisi Münir Karaloğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yüksel Arslan ve protokol üyelerinin katıldığı törende, öğrenciler tarafından şiirler okudu, halk gösterileri sahnelendi. Törende ayrıca, 4. sınıf öğrencileri okula yeni başlayan öğrencilere çiçek verdi.

        Burada konuşan Antalya Valisi Münir Karaloğlu, Antalya'nın, bin 706 okulda, 33 bin 250 öğretmen ve 466 bin 500 öğrenci ile çok büyük bir eğitim ordusuna sahip olduğunu vurguladı. Karaloğlu, "İlk emri oku olan yüce bir kitaba sahibiz, 'Beşikten mezara kadar ilim tahsil edin' diyen bir peygamberin ümmetiyiz, 'Hayatta en hakiki mürşit ilimdir' diyen bir kurucu öndere sahibiz” diyerek de okumanın önemine işaret etti.

        Yeni eğitim öğretim yılında öğrencilere başarı dileyen Vali Karaloğlu ve beraberindeki protokol üyeleri, öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler