Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Akdeniz Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı mezunu olan ‘Zencefil Tarçın Bal’ kitabının yazarı Kübra Gürkan, öğrencilerle bir araya gelerek bir söyleşi gerçekleştirdi.

        Yaklaşık on yıl önce Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Pazarlama programından mezun olan Gürkan; kitabını, çıkış hikayesini ve öğrencilik yıllarını anlattı. Bu sıralarda otururken hayallerinin ve hedeflerinin olduğunu belirten Gürkan, mezun olduktan sonra hayallerinin peşinden gittiğini ve hayallerinden asla vazgeçmediğini söyledi.

        Öğrencilerin ilgi gösterdiği söyleşinin ardından imza etkinliği gerçekleştiren Gürkan, seçtiği 5 öğrenciye imzalı kitabını hediye etti. Etkinlik sonunda teşekkür belgesini de on yıl önce kendisine ders veren Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Koordinatörü Öğr. Gör. Ali Şevki Akay’dan aldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler