Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kış Döneminde Antalya turizmini canlandırmayı hedefleyen uluslararası Grandprix Manavgat Kış Sezonu Antrenman Serisi hafta sonunda Manavgat’ta gerçekleştirildi. Side Antik Kent merkezinden start alan yarış nedeniyle ManavgatAkseki yolunda kilometrelerce araç kuyruğu oluşurken vatandaşlar saatlerce beklemek zorunda kaldı. Araçların büyük çoğunluğunu hafta sonunu aileleriyle kara giderek değerlendirmek isteyenler oluştururken, Konya’dan hızlı trene gitmekte olan otobüslerin de olduğu gözlendi.

        Sabah saatlerinde Side Antik Kent merkezinden start alan yarış nedeniyle ManavgatAkseki Karayolu Hacıobası Mahallesi sınırlarında araçların geçişine izin verilmezken kilometrelerce araç kuyruğu oluştu. Saatlerce araçlarında mahsur kalan vatandaşlar, bu duruma tepki gösterdi. Uygulamayı keyf olarak nitelendiren vatandaşlar spora ve yarışmaya karşı olmadıklarını, bu tür yarışların daha uygun güzergahlarda vatandaşlar bilgilendirilmek suretiyle yapılması gerektiğini dile getirdiler. Vatandaşlar, en azından ManavgatAlanya Karayolundan Akseki kavşağında bilgilendirme yapılabileceğini böylelikle vatandaşların bu yola girerek mahsur kalmaktan kurtulmuş olabileceğini de sözlerine eklediler.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler