Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosuna, Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Çiğdem Heyik Belen atandı.

        Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Op.Dr. Yücel Kurt, hekim kadrolarına Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı Çiğdem Heyik Belen’in eklendiğini duyurdu. Kurt, Belen’in göreve başlamasıyla ameliyathane ve yoğun bakım hizmetleri ile ilgili bölgenin önemli eksikliklerinden bir tanesinin tamamlandığını belirtti. Belen’le birlikte Anestezi ve Reanimasyon uzmanı sayısı 4’e yükseldi.

        Çiğdem Heyik Belen kimdir?

        Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden 2007 yılında mezun olan Çiğdem Heyik Belen, uzmanlık eğitimini de Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Anestesi ve Reanimasyon Anabilim dalında 2013 yılında tamamladı. Devlet Hizmet Yükümlüsü olarak İnebolu Devlet Hastanesinde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı olarak 20132015 yılları arasında görev yaptıktan sonra 20152017 yılları arasında İstanbul Medipol Üniversite Hastanesinde, 20172019 yılları arasında Antalya’da özel sağlık kuruluşunda çalıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler