Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, korona virüsle mücadele kapsamında sosyal medya hesaplarından ‘Evde Kal Antalya’ mesajı ile yaptığı paylaşımla Twitter’da en çok konuşulanlar listesine girdi.

        Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’nün, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, kızları Zeynep Hatice ve kedilerinin de bulunduğu selfie’yi ‘Evde Kal Antalya’ mesajı ile paylaşımına binlerce kişi destek verdi. Kimileri evlerinden fotoğrafla, kimileri ise videolarla ‘Evde Kal Antalya’ dedi. Sosyal medya hesaplarından evde okunan kitaplar, evde yapılabilecek sporlar, evde oynanabilecek oyunlar, ailece içilen kahveler ve çaylar paylaşıldı. ‘Evde Kal Antalya’ fotoğraflarının yerini kısa sürede çok sayıda video paylaşımı aldı. Tütüncü’nün, korona virüsle mücadele kapsamında sosyal medya hesaplarından aile fotoğrafı ile ‘Evde Kal Antalya’ mesajı ile yaptığı paylaşım Twitter’da TT oldu.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler