Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da, gece yarısı camını kırıp girdiği 10 ayrı taksiden hırsızlık yapan H.B. (30), polisin takibi sonucu yakalandı. Özellikle sarı renk dikkatini çektiği için taksilerden hırsızlık yaptığını öne süren H.B.'nin, bir taksinin kapısını açtığı anlar, güvenlik kameralarına yansıdı.

        Muratpaşa ilçesinde, farklı tarihlerde taksilerin camlarının kırılıp, hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Araştırma ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi. Yapılan araştırmada, hırsızlık şüphelisinin daha önce pek çok suç kaydı bulunan H.B. olduğunu belirleyen ekipler, operasyon düzenledi. Gözaltına alınan H.B.'nin 10 ayrı taksinin camını kırdıktan sonra içerisinde bulunan paraları çaldığı ortaya çıktı. Şüpheli H.B.'nin polise verdiği ifadede, taksilerin renginin sarı olmasından dolayı dikkatini çektiği ve bu sebeple taksilerden hırsızlık yaptığını söylediği belirtildi. H.B.'nin, park halindeki bir taksinin camını kırarak hırsızlık yapması, kameralar tarafından anbean kaydedildi.

        Şüpheli H.B., ifade işleminin ardından adliyeye sevk edildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2020-03-28 11:27:42

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler