Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Veli KÖKEN/DÖŞEMEALTI (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Döşemealtı ilçesinde, Müzeyyen Ayverdi ile Adem Kızılay çifti, söz yüzüklerini, yüzükleri aldıkları kuyumcuda taktı. Çiftin kurdelesini de iş yeri sahibi kesti.

        Kronavirüsüs sürecinde düğün ya da nişan gibi özel organizasyonlar için uygulanan yasaklar, belirli kurallar dahilinde 1 Temmuz itibariyle kalkıyor. Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde gerçekleştirilen söz yüzüğü töreni ise ilginç bir ortamda yapıldı. Müzeyyen Ayverdi ile Adem Kızılay çiftinin söz töreni, yüzüklerin alındığı kuyumcuda gerçekleştirildi. Törende çiftin yüzüklerini, iş yeri sahibi Abdürrahim Kaşlı taktı. Kaşlı, Müzeyyen Ayverdi ile Adem Kızılay'ın birbirlerine verdikleri bu sözün güzel bir evlilikle taçlanması ve bir ömür boyu mutlu olmaları dileğinde bulunarak, kurdeleyi kesti. DHA-Genel Türkiye-Antalya / Döşemealtı Veli KÖKEN

        2020-06-26 11:23:52

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler