Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Manavgat ilçesinde kaçırıldığı iddia edilen 22 yaşındaki genç kız, jandarmaya giderek ifade verdi. Ailesinin evlenmelerine müsaade etmediği sevgilisine kaçtığını söyleyen genç, “Ailem beni vermemekte kararlıydı. Ben gönül rızasıyla kaçtım. Hiç kimseden şikayetçi ve davacı değilim” şeklinde ifade verdiği öğrenildi.

        Olay, Karabucak Mahallesi Yaylacık Yaylası’nda 28 Temmuz’da meydana geldi. İddialara göre, haber alamadığı kızı Emine Ebru Arıcan’ın (22) kaçırıldığını iddia eden baba Mehmet Arıcan, Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı’na giderek şikayette bulundu. Jandarma tarafından kurulan özel ekibin araştırmaları sonucunda genç kızın Ali B. ile birlikte gönül rızasıyla gittiği tespit edildi. İbradı İlçe Jandarma Komutanlığı’na Ali B. ile beraber giden Ebru Arıcan ifadesinde, Ali B’nin 3 yıl önce ailesinden kendisini istediğini, ailesinin ise evlenmelerine izin vermediğini söyledi. Arıcan'ın, “Biz yine görüşmeye devam ettik. Ailem beni vermemekte kararlıydı. Ben gönül rızasıyla kaçtım. Hiç kimseden şikayetçi ve davacı değilim” dediği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler