Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde bir cipin motor bölümüne giren yavru kedi uzun uğraşlar sonucu kurtarıldı. Gözünden mikrop kaptığı belirlenen yavru kedi barınağa götürülerek tedaviye alındı.

        Manavgat Belediyesi başkan yardımcıları İsmail Hakkı Ödevoğlu ve Mustafa Ceylan öğle saatlerinde Kordon Caddesi'nde yürürken, park halinde bulunan 07 ALK 336 plakalı cipin motor bölümünden kedi sesi geldiğini fark etti. Başkan yardımcılarının hayvan barınağı yetkililerine haber vermesiyle kediyi kurtarmak için çalışma başlatıldı. Korkudan saklanan kedi, araç sahibinin de yardımıyla uzun uğraşlar sonucu bulunduğu yerden kurtarıldı.

        Çevredekilerin de eşlik ettiği kurtarma çalışmasında, vatandaşlar telefonlarından kedi sesi açarak motor yavru kedinin dikkatini çekmek için de çaba sarf etti. Kedinin kurtarılmasının ardından vatandaşlar ve araç sahibi Manavgat Belediyesi personeline ve başkan yardımcılarına teşekkür etti. 2 aylık olduğu belirtilen ve gözünden mikrop kaptığı tespit edilen yavru kedi Manavgat Belediyesi hayvan barınağına götürülerek tedaviye alındı.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKAN

        2020-08-04 16:49:36

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler