Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Manavgat ilçesinde kendilerine sosyal aktivite arayan gençler, kendi imkanlarıyla Survivor parkuru hazırlayarak yarışıyor. Yarışma için pilav ödülü belirleyen gençler, gönüllerince de eğleniyor.

        Manavgat’a 95 kilometre uzaklıktaki Değirmenözü Mahallesi'nde toplanan gençler, Ali Talak öncülüğünde takım kurup kendi imkanları ile Survivor parkuru hazırladı. Kanyonda, Survivor programından esinlenerek oyunlar oynayan gençler 7 kişilik 2 takım toplam 14 kişi ile su parkuru, topuz atma ve balon patlatma gibi yarışmalar yapıyor. Ayrıca kazanan takım avcı pilavı ile ödüllendiriliyor.

        Sıcak havalarda kendi imkanları ile hazırladıkları parkurlarda yarışan gençler serin sularda hem yarışıp hem de eğleniyorlar.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler