Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Alparslan ÇINAR/ANTALYA, (DHA)ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'li Muhittin Böcek'in, boğaz ağrısı şikayetiyle gittiği özel hastanede yapılan koronavirüs test sonucu pozitif çıktı. Hastanede izolasyona alınan Böcek'in belediyedeki yakın çalışma arkadaşları da evlerinde karantinaya alındı. Büyükşehir Belediyesi eski başkanı AK Partili Menderes Türel de 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı.

        Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, cumartesi günü boğaz ağrısı şikayetiyle özel bir hastaneye gitti. Burada koronavirüs testi yapılan Böcek'in sonucu pozitif çıktı. Hastanede izolasyona alınan Böcek'in belediyedeki yakın çalışma arkadaşları da test yaptırıp evlerinde karantinaya alındı. Başkan Böcek'in yakın temaslı koruma ekibi ve özel kalem çalışanlarının da karantinaya alındığı belirtildi.

        Test sonucunu dün gece yarısı sosyal medya hesaplarından duyuran Muhittin Böcek, durumunun iyi, moralinin de yüksek olduğunu bildirdi. Böcek açıklamasında şu ifadeye yer verdi:

        "Şu an durumum iyi, moralim yüksek. Hastanede kontrol amaçlı izole durumdayım. Lütfen maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uyun. En kısa sürede görüşmek dileğiyle."

        TÜREL'DEN BÖCEK'E 'GEÇMİŞ OLSUN' MESAJI

        Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığını açıklamasının ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi eski başkanı AK Partili Menderes Türel, 'geçmiş olsun' mesajı paylaştı. Başkan Böcek'e 'geçmiş olsun' dileğinde bulunan eski başkan Türel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, koronavirüs tedbirlerine uyulması yönünde uyarıda bulunarak şu ifadelere yer verdi:

        "Maske, mesafe, hijyen. Lütfen dikkat edelim. Nerde ve ne zaman karşılaşırız bilmek mümkün değil. Koronavirüs testi pozitif çıkan Muhittin Böcek'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum."

        Başkan Böcek'in koronavirüs testinin pozitif çıkması üzerine bu sabah belediye binasında ilaçlama yapıldı.

        DHA-Genel Türkiye-Antalya Alparslan ÇINAR

        2020-08-17 10:05:32

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler