Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA, (DHA)ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali öncesinde kenti Venüs heykelleri ile donattı. 57'ncisi gerçekleşecek festival için bu yıla özel 57 altın renkli heykel Antalya caddelerini süslüyor.

        3-10 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali heyecanı şehri sarmaya başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın katkılarıyla yapılacak 57. Antalya Altın Portakal Film Festivali hazırlıkları kapsamında, festivalin simgesi Venüs heykelleri kentin farklı noktalarını süslemeye başladı. Festivalin 57'nci yılında elinde portakal tutan altın rengine boyalı 57 Venüs heykeli, Antalyaspor, Otogar, Cezaevi ve Sağlık İl Müdürlüğü kavşakları başta olmak üzere, kentin dört bir yanına yerleştirildi.

        Venüs heykelleri, kentte film festivali heyecanının başlamasına yol açtı.DHA-Kültür Sanat Türkiye-Antalya ANTALYA

        2020-09-16 16:28:51

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler