Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA) ANTALYA'da psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen Çetin Ü. (16), kontak anahtarı üzerinde bırakılan otomobili alıp, trafiğe çıktı. Çetin Ü., polisle girdiği kovalamacada, otomobil ile palmiye ağacına çarpınca, yakalandı.

        Olay, dün saat 20.30 sıralarında Muratpaşa ilçesine bağlı Yeşildere Mahallesi'nde yaşandı. Psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Çetin Ü., kontak anahtarı üzerinde bırakılan 07 ANK 962 plakalı otomobili alıp, trafiğe çıktı.

        Aracının çalındığını fark eden otomobil sahibi de başka bir otomobille Çetin Ü.'nün peşine düştü.  Bu sırada polise ihbarda bulundu. Polis, hızla giden Çetin Ü.'yü yakalamak için çalışma başlattı. Kepez ve Muratpaşa ilçelerinde yaklaşık 30 dakika süren kovalamaca sırasında  Çetin Ü., yönünü yeniden Yeşildere Mahallesi'ne çevirdi. 1168 Sokak üzerine geldiğinde de otomobille palmiye ağacına çarptı. 

        Polis ekipleri tarafından yakalanan Çetin Ü.'ye adı açıklanmayan otomobil sahibi, tepki gösterdi. Çetin Ü., kelepçelenerek gözaltına alındı. Gencin daha önce de çok sayıda aracı kaçırdığı öğrenildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Adem AKALAN

        2020-10-02 09:58:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler