Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)ANTALYA´da 2 genç kız, başka bir kızla şehrin göbeğinde saç saça baş başa kavga etti. Kavgayı araya giren erkekler güçlükle ayırdı. Kavga anı ise vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansıdı.

        Kavga olayı, Antalya'nın simge noktalarından olan Cumhuriyet Meydanı Yükseliş Anıtı yanında meydana geldi. Bilinmeyen nedenle tartışmaya başlayan 3 genç kız, saç saça baş başa kavgaya tutuştu. 2 genç kız, diğer kızla kavga ederken, vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde kızlardan birinin dengesini kaybederek yere düştüğü görüldü. Yere düşen kıza, kavga ettiği kızlardan biri tekme atarken, kavgayı meydanda bulunan erkekler güçlükle ayırabildi.

        Cep telefonuyla görüntüleri çeken vatandaş ise "Cumhuriyet Meydanı'nda patenci gençler hep böyle kavga ediyor. Kimse de karışamıyor" diye tepkisini dile getirdi.  DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Adem AKALAN

        2020-10-04 19:45:37

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler