Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü TSE Covid19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. TSE Antalya Bölge Müdürü Hasan Demirtaş, belgeyi ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt’a takdim etti.

        Covid19 Güvenli Hizmet Belgesi almak için TSE’ye başvuran Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, pandemi sürecinde aldığı tedbirler ve sağladığı hijyen koşulları açısından TSE tarafından sıkı bir şekilde denetlendi. ASAT, TSE’nin Covid19 Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı şartlarını yerine getirerek TSE Covid19 Güvenli Hizmet Belgesi almaya hak kazandı. Belgeyi, ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt’a TSE Antalya Bölge Müdürü Hasan Demirtaş takdim etti.

        Tüm tedbirleri aldık

        ASAT Genel Müdürü İbrahim Kurt, Covid19 salgınının ülkemizde görülmeye başlaması ile Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in talimatıyla bütün tedbirleri aldıklarını belirterek, “Hem ASAT çalışanlarımızın hem de vatandaşlarımızın sağlığını korumak ve hizmette devamlılığı sağlamak için hizmet binamızda hijyen ve enfeksiyon önleme çalışmalarını büyük bir titizlikle yürütmekteyiz. Güvenilir ve hijyen ortamda hizmet sunmak amacıyla kurum olarak tüm tedbirleri yerine getirerek, bu belgeyi almaya hak kazandık” dedi.

        ASAT’ın bundan sonra da aynı dikkatle çalışmalarına devam edeceğini ifade eden Kurt, Covid19 Güvenli Hizmet Belgesi’nin alınmasında emeği geçen personele ve TSE yetkililerine teşekkür etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler