Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda bir miktar eroin ile metamfetamin ele geçilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 şüpheliden 1'i tutuklandı.

        Alanya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik yapmış olduğu çalışmalarını sürdürdü. Ekipler yaptıkları çalışmalarda K.P. (33) isimli şüpheliye ait Kızlarpınarı Mahallesi Durnalar Sokak üzerindeki apartman dairesinde uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti. Tespit üzerine takibe alınan adresten çıkan K.S. (46) ve E.Y. (25) polis tarafından gözaltına alındı. Şüphelilerin üst aramasında 2 parça halinde toplamda 0,46 gram eroin ve 0.23 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi. Belirlenen adrese de baskın düzenleyen ekipler, evin çatısında K.P. ve H.T.’yi (22) yakalayarak gözaltına aldı. K.P.’nin üzerinde kağıda sarılı halde 1.11 gram eroin bulundu. Gözaltına alınan K.S., E.Y. ve H.T. 'uyuşturucu madde kullanmak' suçundan haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kalırken, polis merkezindeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen K.P. ise 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' suçundan sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler