Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü, Antalya için yarın gün boyu etkili sağanak yağış uyarısında bulundu.

        Meteoroloji Antalya Bölge Müdürlüğü Bölgesel Tahmin Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, yarın sabah saatlerinden itibaren başlayacak sağanak yağışın akşam saatlerine kadar etkisini devam ettireceğine dikkat çekildi. Konyaaltı, Muratpaşa,Kepez, Döşemealtı Aksu ilçelerine metrekareye 5175 kilogram, batıda Kaş, Demre, Finike, Kumluca ve Kemer ilçelerinde metrekareye 76100 kilogram yağışın düşmesinin beklendiği bildirildi.

        Meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, ulaşımda aksamalar, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtınayla hortum riskine karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları uyarısında bulunuldu. Sabah saat 04.00 sıralarında başlayacak yağışın saat 23.00’a kadar devam etmesinin beklendiği kaydedildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler