Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Antalya’nın Serik ilçesinde etkili olan yağmur ve fırtına hayatı olumsuz etkiledi. Özellikle çilek seralarının örtüleri fırtınadan dolayı parçalandı, seraları su bastı.

        Antalya'da bugün sabah saatlerinden itibaren etkisini artıran fırtına ve yağmur, örtü altı üretime de zarar verdi. Aksu ilçesinde seralar ve ekili araziler sular altında kalırken Serik ilçesinde çilek seralarının naylon örtüleri fırtına sebebiyle parçalandı, sağanak yağmur seraların için suyla doldurdu. Üreticiler küreklerle seradaki suyu tahliye etmeye çalıştı.

        Abdurrahmanlar mahallesinde örtü altı serada çilek üretimi yapan Hüseyin Tüfek, “34 gündür süren bu yağış ve kuvvetli fırtına sebebiyle seralarımız parçalandı" dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler