Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        MUTLULUKLARI YARIM KALDI

        Serik'te, kazada yaşamını yitiren Harun Can ve Sevgi Ateş çiftinin, doğacak olan bebekleri nedeniyle yaşadıkları sevincin görüntülerini paylaştıkları ortaya çıktı. Sevgi Ateş'in eşine hamile olduğunu müjdelemek için bir sürpriz hazırladığı ve bunu da klip haline getirdiği öğrenildi. Görüntüde eşinin kendisine bir kutu içerisinde bebek müjdesi verdiği anlarda görülen Harun Can Ateş'in yaşadığı mutluluk, eşinin cep telefonu kamerasına yansıdı.

        Başka bir görüntüde ise çiftin bebeklerinin cinsiyetini öğrenmek amacıyla düzenlenen partide yaşadıkları mutluluk yansıdı. Çift içerisine renkli konfeti konulmuş balonu patlatarak, çocuklarının cinsiyetini öğrendikleri anlarda birbirine sarılıp kutlama yaptı. Çiftin bebeklerinin ultrason fotoğrafını birlikte tutarak çektikleri diğer bir görüntü ise görenlerin yüreğini burktu. Yıllardır süren aşklarını dünyaya gelecek bebekleriyle ikiye katlamaya hazırlanan Harun Can ve Sevgi Ateş çiftinin, ölümü, büyük üzüntüye neden oldu. DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇBülent TATOĞULLARITolga YILDIRIM

        2021-02-10 17:12:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler