Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem ÇETİN/AKSEKİ (Antalya), (DHA)ANTALYAKonya karayolunun Alacabel mevkiinde etkili olan tipi ve buzlanma riski nedeniyle ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor.

        AntalyaKonya karayolunun geçiş noktasında yer alan Akseki'ye bağlı 1825 rakımlı Alacabel mevkiinde dün etkili olan kar yağışı, yerini tipiye bıraktı. Tipiyle birlikte buzlanma riski oluşması nedeniyle Akseki ilçe merkezinden Alacabel'e ağır tonajlı araçların geçişine izin verilmiyor. Akseki Bölge Trafik Müdürlüğü ekipleri, durdurdukları ağır tonajlı araçları bekletmeye başladı. Diğer araçların ise geçişine kontrollü şekilde izin verilirken, Karayolları ekiplerinin bölgede yol açma ve temizleme çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.DHA-Genel Türkiye-Antalya / Akseki Adem ÇETİN

        2021-02-17 14:28:31

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler