Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Muratpaşa Belediyespor kadın hentbol takımı, Süper Lig’de bu hafta, deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle karşılaşacak. Ligin ilk yarısında oynana maçı 1 sayı farkla kaybeden Paşanın Meleklerinin rövanşta en büyük kozu, takıma devre arasında katılan Olga Laiuk olacak.

        Muratpaşa Belediyespor, Kadınlar Hentbol Süper Lig’inin 16’ncı hafta maçında deplasmanda İzmir Büyükşehir Belediyesi’yle karşılaşacak. Celal Atik Spor Salonu’nda, cumartesi saat 15.00’de başlayacak karşılaşmayı Ahmet Koç ve Nedim Güneş hakem ikilisi yönetecek.

        Süper Lig’de ilk yarıda oynanan karşılaşmayı 2827 kaybeden Paşanın Meleklerinin rövanşta en büyük kozu Ukraynalı oyuncu Olga Laiuk olacak. Takıma devre arasında katılan 37 yaşındaki sağ oyun kurucu, forma giydiği 2 maçta Muratpaşa kaybetmedi. Olga’lı Muratpaşa, Anadolu Üniversitesi’ni 4035 yenerken, zorlu Yenimahalle maçından ise 2727 berabere ayrıldı. Laiuk, forma giydiği 2 maçta 10 gol kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler