Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da 5'inci kattaki evlerinin balkonundan düşen Fethi Turhan (59), ağır yaralandı.

        Olay, sabah saatlerinde Kepez ilçesi Yeşiltepe Mahallesi 2674 Sokak'taki 5 katlı apartmanda meydana geldi. Eşi ve çocukları evden ayrıldıktan sonra 5'inci kattaki dairelerinin balkonuna çıkan Fethi Turhan, iddiaya göre başı dönünce dengesini kaybedip düştü. Alt katlardaki balkon demirlerine de çarpan Turhan'ın beton zemine düştüğünü görenler, ihbarda bulundu. Adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Turhan, sağlık görevlilerince yapılan ilk müdahalenin ardından Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Turhan'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2021-02-26 13:23:01

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler