Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ahmet ACARMehmet AKIN/KAŞ/ELMALI (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın yüksek kesimlerindeki Kaş ve Elmalı ilçelerinde kar yağışı etkili oldu.

        Kaş'a bağlı Gömbe Yaylası ve çevresine dün akşam saatlerinde kar yağışı başladı. Gece boyunca hafif olarak devam eden yağış sonrası Gömbe Yaylası ve çevresinde kar kalınlığı 5 santime ulaştı. Batı Antalya'nın en yüksek ikinci tepesi olan Akdağ'ın zirvesi ve etekleri yeniden beyaza büründü. Yağış, bu yıl yeterli kar yağmayan Gömbe Yaylası ve çevresindeki üreticileri sevindirdi.

        ELMALI'DA BEKLENEN KAR YAĞDI

        Elmalı ilçesinde de kar yağışı akşam saatlerinde başladı. Uzun süredir beklenen yağışı gören ilçe halkı büyük mutluluk yaşadı. Özellikle çocuklar evlerinin önünde karla oynayıp, eğlendi.DHA-Genel Türkiye-Antalya / Kaş Ahmet ACARMehmet AKIN

        2021-03-03 12:17:18

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler