Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        SAHİLDE DENETİM YAPTI

        Sabah saatlerinde Kazım Özalp Caddesi'ndeki işletmeleri denetleyen Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Antalya Valisi Ersin Yazıcı ve beraberindeki heyet öğleden sonra ise Konyaaltı sahil bandı üzerindeki işletmeleri denetledi. Sahildeki iş yerlerine girerek işletmelerin tedbirlerini inceleyen heyet, müşterilere de kurallara uymaları konusunda uyarıda bulundu. Emniyet Genel Müdürü Aktaş'ın bir kafeye girişinde kapıdaki görevli tarafından ateşi ölçüldü. Aktaş, ziyaret ettikleri masalarda kişilere ve işletme sahiplerine tedbirlerde istikrarın önemli olduğunu vurguladı.

        Vali Ersin Yazıcı ziyaret ettiği bir işletmenin sahibinin alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarına, "Antalya olarak turuncu grupta kalmamamız lazım. Hep beraber yapacağız inşallah" diyerek cevap verdi.DHA-Genel Türkiye-Antalya Semih ERSÖZLER

        2021-03-04 17:41:26

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler