Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Namık Kemal KILINÇ/SERİK (Antalya), (DHA) ANTALYA'nın Serik ilçesinde düzenlenen Mensday Kemer Country 2020 Golf Finali'nde şampiyon Cengiz Şahin oldu.

        Serik'e bağlı Belek turizm merkezindeki Regnum ve National Golf Club sahalarında yapılan ve 3 gün süren Mensday Kemer Country 2020 Golf Finali'ne 42 sporcu katıldı. Turnuvanın sonunda Mensday kaptanı Cengiz Şahin, şampiyon oldu. Turnuvada A, B ve takımlar kategorisinde dereceye girenlere ödülleri verildi. Dereceye girenler ödüllerini Cengiz Şahin, Neriman Şahin ve Murat Keklik'ten aldı. Ayrıca bu yıl turnuva şampiyonuna kırmızı ceket de verildi.

        Şampiyon ve takım kaptanı Cengiz Şahin, "4 yıl önce Mensday Kemer Country takımını kurduk. Küçük bir grupla başladık. Her yıl boyu 3 ayak turnuva düzenledik. İlk yıl finali Kıbrıs'ta, geçen yıl Antalya'da, 2020 turnuva finalini de pandemiden dolayı gecikmeli olarak bu yıl yaptık. Güzel bir turnuva oldu. Pandemi kuralları çerçevesinde yapıldı. 2021'in finalini de kasım ayında yapacağız" dedi.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        Turnuvadan detay görüntüler

        Ödül töreninden detay

        RÖP: Cengiz Şahin

        DHA-Spor Türkiye-Antalya / Serik Namık Kemal KILINÇ

        2021-03-22 12:20:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler