Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Burcu MUTLU/ALANYA (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Alanya ilçesinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hastanede tedaviye alınan fizik tedavi uzmanı Dr. Aliye Aydoğan, dün hayatını kaybetti. Otizmli bir oğlu olan Aydoğan, Dünya Otizmliler Günü'nde toprağa verildi.

        Alanya'da özel bir hastanenin fizik tedavi uzmanı olarak gören yapan 2 çocuk annesi Dr. Aliye Aydoğan, 22 Mart günü geçirdiği beyin kanamasının ardından Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada yoğun bakımda tedaviye alınan Aliye Aydoğan'ın, çarşamba günü beyin ölümü gerçekleşti. Ailesi, Dr. Aydoğan´ın organlarını bağışlamak istedi. Ancak Aydoğan´da çoklu organ yetmezliği oluşması nedeniyle organ bağışı yapılamadı.

        OTİZMLİLER GÜNÜNDE TOPRAĞA VERİLDİ

        Aydoğan'ın cenazesi, bugün öğle vakti Gürses Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Alanya kırsalında Dönme mevkiindeki aile mezarlığına defnedildi. Cenazeye birçok meslektaşının yanı sıra, yakınları, sevenleri ve arkadaşları katıldı. 17 yaşında otizmli bir oğlu olan Aydoğan'ın, Dünya Otizmliler Günü'nde toprağa verilmesi ise yürek burktu.DHA-Genel Türkiye-Antalya / Alanya Burcu MUTLU

        2021-04-02 17:42:25

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler