Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleyman EKİN/ ANTALYA (DHA)MEMURSen Antalya İl Başkanı Ünal Hisarkaya, bildiri yayımlayan 104 emekli amiral hakkında Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

        Antalya Adliyesi'ne gelen MemurSen Antalya İl Yönetimi, bildiri yayımlayan 104 emekli amiral hakkında savcılığa suç duyurusunda bulundu. Yazılı açıklama yapan İl Başkanı Ünal Hisarkaya, kendisini millet iradesinin üzerinde gören bir grup emekli amiralin vesayet dönemlerine özlem duyan açıklama yayımladığına dikkat çekerek, "Millete muhtıra verilen dönemlerden kalmış köhne bir zihniyetin hazırladığı bu açıklamayla Silahlı Kuvvetler dahil olmak üzere devletin kurumlarının milletin hizmetinde olmasından duyulan rahatsızlık açık edildi. Millet olarak, irademize uzanmak isteyen elin ve arkasındakilerin ortaya çıkarılmasını, yargılanmasını, cezalandırılmasını istiyoruz" dedi. DHA-Genel Türkiye-Antalya Süleyman EKİN

        2021-04-05 17:11:13

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler