Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da, bunalıma girdiği belirtilen Tekin D. (50), kapısını kilitlediği evinde kendisine bıçakla zarar verdi. Komşuların ihbarı üzerine adrese polis ekipleri sevk edildi. Tekin D., 45 dakikada ikna edilerek, evden yaralı çıkarıldı. Hastaneye götürülen Tekin D.'nin ayrı yaşadığı eşi ve oğlu ise yaşananları endişeyle izledi.

        Olay, saat 15.30 sıralarında, Kepez ilçesine bağlı Kuzeyyaka Mahallesi 2495 Sokak'taki 4 katlı apartmanın zemin katındaki dairede meydana geldi. Bir süredir eşi ile 2 çocuğundan ayrı yaşadığı ve bunalıma girdiği belirtilen Tekin D., kapısını kilitlediği evinde kendisine bıçakla zarar vermeye başladı. Evden gelen gürültü üzerine ise komşular, 112 Acil Çağrı Merkezi'ne durumu bildirdi. İhbarın ardından adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ekiplere kapıyı açmayan Tekin D., kendisine zarar vermeye devam etti. Bu sırada eşi ve oğlu da olayı haber alıp, eve geldi.

        Oğlu ile eşinin geldiğini duyan ve kendisini görmelerini istemeyen Tekin D., uzaklaştırılmalarının ardından çıkacağını söyledi. Polisin ikazı üzerine anne ile oğlu, olay yerinden uzaklaştırıldı. Tekin D. ise 45 dakikada ikna edilerek, evden çıkarıldı. Yaralı Tekin D., tedavisi için ambulansla Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2021-04-16 17:26:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler