Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da Kenan E., çalınan 11 bin TL'lik telefonunu, 'Telefonumu bul' uygulaması ile çalılık içinde buldu.

        Kepez ilçesi Toptancı Hal içerisindeki bir markette giren  Kenan E., telefonunu masaya bıraktı. Kısa süre sonra telefonunun yerinde olmadığını gören Kenan E., polise haber verdi. Bu arada 'Telefonumu bul' uygulaması aracılığıyla telefon sinyalini yaklaşık 500 metre mesafeden alan Kenan E., Kepez Suç Önleme ve Kepez Polis Merkezi'nden gelen polislerle birlikte belirlenen yerde telefonu aramaya başladı.

        Telefonun sinyal sesinin çalılık içerisinden geldiğini duyan polisler, kağıda sarılı cep telefonunu buldu. Telefonu çalan kişi veya kişilerden şikayetçi olmadığını söyleyen Kenan E., "Bir saat önce markete girmiştik. Alış veriş yaparken telefonu çıkartıp masaya koyduk. 5-10 kişi vardı. Birden kayboldu. Polise haber verdik. Telefonumu daha önceden arkadaşımın telefonuna eşleştirmiştim. Telefonumun çalındığını görünce 'Telefonumu bul' uygulamasından sinyal aldım. Sonra da gelip bulduk" dedi.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Süleyman EKİN

        2021-04-18 17:08:55

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler