Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ramazan SARIKAYALI/KUMLUCA (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Kumluca ilçesinde, tuğla yüklü kamyon ile otomobilin çarpıştığı kazada 4 kişi yaralandı.

        Kaza, sabah saatlerinde KumlucaAntalya D400 karayolunun Beşikçi yol ayrımında meydana geldi. Ali Yıldız (47) yönetimindeki 20 ABC 033 plakalı tuğla yüklü kamyon ile Fatih Karataş (45) yönetimindeki 07 VBY 28 plakalı otomobil çarpıştı.  Kamyon devrilirken, otomobil ise takla attı. Kazada kamyon şoförü Ali Yıldız ile oğlu Mehmet Yıldız (21) ve otomobil sürücüsü Fatih Karataş ile yanındaki Canan Karataş (51) yaralandı.

        İhbar üzerine kaza yerine itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yaralılardan Ali Yıldız ve oğlu Mehmet Yıldız ilçedeki özel hastaneye kaldırıldı. Fatih Karataş ve Canan Karataş ise Kumluca Devlet Hastanesi'nde tedaviye alındı.DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya / Kumluca Ramazan SARIKAYALI

        2021-04-19 12:58:50

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler