Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süleyman EKİN/ANTALYA, (DHA)ANTAYA'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu. Sosyal mesafeye uyulan tören öncesi meydan, dezenfekte edildi.

        Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında tören düzenledi. Cumhuriyet Meydanı'ndaki törene; İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, müdür yardımcıları, 5 merkez ilçenin müdürü ve şube müdürleri katıldı. Güvenlik önlemlerinin alındığı tören öncesinde, Antalya Büyükşehir Belediyesi'ne ait özel kıyafetli ekipler, alanda dezenfeksiyon çalışması yaptı. Törene maskeyle katılanlar, sosyal mesafeye dikkat etti. Tören; çelenk sunumu, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.DHA-Genel Türkiye-Antalya Süleyman EKİN

        2021-04-23 10:14:28

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler