Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Süper Lig’in 40. haftasında karşılaşacak olan Trabzonspor ile FT Antalyaspor, 70. kez birbirlerine rakip olacak.

        Süper Lig’in 40. haftasında deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan FT Antalyaspor, bu karşılaşmanın hazırlıklarını kamp yaptığı otelde tamamladı. Güney ekibi öğleden sonra özel uçakla Trabzon’a gidecek. Yarın Şenol Güneş Spor Kompleksi’nde saat 20.30’da başlayacak karşılaşmayı Abdulkadir Bitigen, Mustafa Savranlar ve Volkan Ahmet Narinç hakem üçlüsü yönetecek.

        Zorlu karşılaşmada sakatlıkları bulunan Bahadır Öztürk, Serdar Gürler ve Drole forma giyemeyecek. Sakatlığı geçen Doğukan Sinik’in takımdaki yerini alması bekleniyor. Kırmızıbeyazlılar kalan iki maçından en iyi sonuçları alarak ligi tamamlamayı planlıyor.

        Öte yandan iki takım bundan önce 69 kez birbirlerine rakip oldu. Bu maçlarda kırmızıbeyazlılar 13 galibiyet, 16 beraberlik ve 40 yenilgi aldı. Süper Lig'deki 49 maçta ise Antalyaspor, 8 galibiyet, 12 beraberlik ve 29 yenilgi elde etti.

        Ligin ilk yarısındaki Antalya'daki karşılaşma 11'lik eşitlikle tamamlanmıştı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler