Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Mithat ABAKAN/MANAVGAT(Antalya), (DHA) ANTALYA´nın Manavgat ilçesinde düzenlenen Uluslararası Rival Futbol Turnuvası sona erdi. Son gün oynanan karşılaşmalarda Kosova, Gambiya´yı 1-0 mağlup ederken, Gine de Nijer'i 2-1 yendi.

        Manavgat Arslan Zeki Demirci Spor Kompleksi´nde Kosova, Togo, Gine, Gambiya ve Nijer´in katıldığı Uluslararası Rival Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuvanın son gününde Kosova, Gambiya ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakibe baskı yapan Kosova takımı sol taraftan gelişen atakta Arber Hoxha´nın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. Gambiya´nın kazandığı penaltı vuruşunda Musa Barrow´un vuruşunda top auta çıktı. Karşılaşma Kosova´nın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.

        GİNE-NİJER: 2-0

        Günün diğer karşılaşmasında ise Gine ile Nijer karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk yarısını Zakari Victorien Adebayor´un attığı golle Nijer 1-0 önde tamamladı. Maçın 2´nci yarısında daha atak oyun sergileyen Gine, Aguibou Camara ve penaltıdan İbrahima Sory Conte'nin attığı gollerle maçtan 2-1 galip ayrıldı.GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

        KosovaGambiya maçından görüntüler

        GineNijer maçından görüntülerDHA-Spor Türkiye-Antalya / Manavgat Mithat ABAKAN

        2021-06-11 23:44:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler