Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)ANTALYA´da çıktığı 25 metrelik palmiye ağacında mahsur kalan yavru kedi, çevredekilerin düşme ihtimaline karşı önlem için açtığı bezin üzerine düşerek ölümden döndü.

        Olay, akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesine bağlı Işıklar Caddesi olarak bilinen Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Yavru kedinin ağaçta mahsur kaldığını ve inemediğini görenler durumu hemen itfaiye ekiplerine haber verdi. Çevredekiler ise itfaiye ekipleri gelene kadar buldukları büyük bir bez parçasını yaklaşık 25 metrelik palmiye ağacının altında açarak, yavru kedinin düşme ihtimaline karşı önlem aldı.  

        BEZİN ÜZERİNE DÜŞÜP KURTULDU

        Palmiye ağacında bir süre duran ve inemeyen kedi, vatandaşların açtığı bezin üzerine düştü. Kedinin düştüğü esnada çevredekiler çığlık atarken, sağlık sorunu yaşamadığı anlaşılınca alkış sesleri yükseldi. Herhangi bir yara almadığı görülen yavru kedi, daha sonra uzaklaştı.   DHA-Genel Türkiye-Antalya Adem AKALAN

        2021-06-14 20:21:14

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler