Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Bülent TATOĞULLARI/ANTALYA, (DHA)ANTALYA'da, Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı'nın çay ocağında kalp krizi geçiren parti üyesi Ercan Başak (52), hayatını kaybetti. Başak'ın bir süre önce anjiyo olduğu belirtildi.

        Olay, öğle saatlerinde, Muratpaşa ilçesine bağlı Kızılsaray Mahallesi'nde meydana geldi. Binanın 3'üncü katındaki DP İl Başkanlığı'na gelen parti üyesi Ercan Başak, çay ocağına girdi. Bir süre sonra çay ocağına kahve almaya giren partililer, Başak'ı yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbar üzerine adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin kalp krizi geçirdiğini belirlediği Başak, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Başak'ın cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Zaman zaman çay ocağına da yardım eden Ercan Başak'ın bir süre önce anjiyo olduğu öğrenildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Antalya Bülent TATOĞULLARI

        2021-06-15 13:11:17

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler